Meer weten over...

Huizen te koop Frankrijk

Huizen te koop Frankrijk: luxueus appartement kopen in de Provence


Annmartin renoveert landhuizen, villa's en authentieke kastelen tot luxueuze woningen, om deze na de realisatie als exclusieve huizen te koop Frankrijk aan te bieden. Résidence Château Ferrassières is het nieuwste project in onze portfolio, gelegen in de Drôme Provençale. Dit klassieke kasteel is gerenoveerd tot een modern appartementencomplex met een traditionele uitstraling. In dit kleinschalige complex worden diverse huizen te koop aangeboden. Het château is opgeplitst in 23 appartementen en 6 studio's, alle voorzien van een moderne en stijlvolle inrichting. Alle woningen worden als tweede huis, vakantiehuis of permanent huis te koop Frankrijk aangeboden.


Diverse huizen te koop Frankrijk als uniek beleggingsobject


Een huis kopen in de Provence is niet uitsluitend voor mensen die op zoek zijn naar een bijzonder vakantieverblijf of permanent huis in Frankrijk. In Résidence Château Ferrassières worden diverse huizen te koop Frankrijk aangeboden, die daarnaast ook als zeer aantrekkelijke beleggingsobjecten worden beschouwd. Door zowel het uiteenlopende aanbod van sport- en recreatiemogelijkheden als de nauwe samenwerking met de nabijgelegen thermen van Montbrun-les-Bains, kunt u profiteren van een uitstekend rendement via de verhuur. Kortom, via Château Gipières Promotions kunt u een exclusief huis kopen in Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale en daarmee een aantrekkelijke investering in vastgoed doen.


Romantisch huis te koop Frankrijk in Résidence Château Ferrassières


In Résidence Château Ferrassières biedt Château Gipières Promotions uiteenlopende huizen te koop Frankrijk aan, specifiek in de Provence. Het complex beschikt over 3 hectare grond en telt 4 verdiepingen die via een panoramische lift bereikbaar zijn. In dit prachtige appartementencomplex wordt elke woning als afzonderlijk huis te koop aangeboden, voorzien van alle comfort en diverse faciliteiten die door Résidence Château Ferrassières worden aangeboden. Deze unieke locatie beschikt over onder andere een ruime oprijlaan met elektronische entree, privé parkeergelegenheid en een tennisbaan. Daarnaast beschikt het complex over een verwarmd binnenzwembad in traditionele stijl, een jacuzzi, sauna, zonneterras en speelweide. Voor een zeer aantrekkelijke verkoopprijs vanaf € 84.000,- inclusief BTW, biedt Château Gipières Promotions al een luxueus huis te koop aan in Résidence Château Ferrassières.


Huis kopen Provence? Uitgebreid aanbod van exclusieve huizen te koop Frankrijk


De Drôme Provençale staat bekend als een van de mooiste gebieden van Frankrijk. Een charmant huis kopen Provence betekent dat u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur. Wilt u graag een huis kopen in Frankrijk, dan biedt Résidence Château Ferrassières uitkomst. Dit exclusieve appartementencomplex is gelegen tussen de Montagne de Lure, Mont Ventoux en de Lubéron. Het prachtige complex bevindt zich daarnaast vlakbij de thermen van Montbrun-les-Bains, waar u heerlijk kunt ontspannen in het wellnesscentrum. Een huis kopen in Frankrijk midden in de Provence, geeft u toegang tot verscheidene sport- en recreatiemogelijkheden. Daarnaast ligt het bekende wintersportgebied Mont Serein op slechts 35 kilometer afstand. Wij bieden luxe appartementen en studio's als exclusieve huizen aan in de Résidence Château Ferrassières, met volop mogelijkheden in de Provence.


Château Gipières Promotions biedt huizen te koop Frankrijk aan, waaronder exclusieve huizen in deze residentie. Wilt u graag een huis kopen in Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale, en heeft u interesse in een van de moderne appartementen of studio's van Résidence Château Ferrassières? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met dit unieke project.