Meer weten over...

Huis kopen Provence

Exclusief en betaalbaar huis kopen Provence


Wilt u graag een huis kopen Provence? In de Drôme Provençale renoveert Annmartin landhuizen, villa's en kastelen tot exclusieve huizen. Résidence Château Ferrassières is het nieuwste object in onze portfolio, dat volledig is gerenoveerd tot een zeer exclusief appartementencomplex. In dit prachtig gerenoveerde landhuis worden diverse appartementen en studio's als luxueus huis te koop Provence aangeboden. Het complex bestaat uit 6 studio's en 23 appartementen, voorzien van alle comforts. U kunt in dit bijzondere complex een modern ingericht huis kopen, dat niet alleen ideaal is als vakantiewoning, maar ook uitstekend als permanente woning kan dienen. Wilt u een exclusief huis kopen Provence tegen een betaalbare prijs? Wij bieden al een studio als huis te koop in Frankrijk aan, voor een zeer aantrekkelijk prijs vanaf € 84.000 inclusief BTW.


Huis te koop Provence: een studio of appartement met geweldig uitzicht


Een huis kopen in Frankrijk, met name in de Provence, biedt niet alleen een geweldige bestemming voor uw vakanties, maar ook een aantrekkelijke investering in vastgoed. Het door ons aangeboden huis te koop Provence is daarom ook een zeer lucratief beleggingsobject. Deze bijzondere streek in de Drôme Provençale heeft namelijk een sterke aantrekkingskracht op toeristen en overige recreanten. Vanwege de uitgebreide diversiteit aan sport- en recreatiemogelijkheden in de omgeving en het uitstekende samenwerkingsverband met de nabijgelegen thermen van Montbrun-les-Bains (Valvital), is het uiterst rendabel om uw huis in de Provence als verhuurobject aan te bieden. Résidence Château Ferrassières beschikt over diverse studio's en appartementen met een geweldig uitzicht over de Provence. Daarnaast beschikt het château over een panoramische lift die u naar de verschillende verdiepingen van dit prachtige complex brengt, terwijl u van een idyllisch uitzicht kunt genieten. Wilt u graag een huis kopen Provence? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod van luxueuze huizen te koop in Résidence Château Ferrassières .


Huis kopen Provence? Résidence Château Ferrassières biedt volop mogelijkheden


Een huis kopen Provence vraagt om een uitgebreide voorbereiding en de nodige kennis en ervaring op het gebied van huizen kopen in Frankrijk. Château Gipières Promotions begeleidt u persoonlijk bij het vinden van uw droomwoning, door u te voorzien van uitgebreid advies over het complete aanbod aan huizen te koop Frankrijk. Wij richten ons daarbij specifiek op de Drôme Provençale. Een huis kopen Provence, met name in het volledig gerenoveerde Résidence Château Ferrassières, geeft u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de prachtige natuur, de vele faciliteiten die door het appartementencomplex worden aangeboden en het uitvoerige aanbod op het gebied van buitensport en recreatie. Het complex beschikt onder andere over een tennisbaan, verwarmd binnenzwembad, sauna en jacuzzi.


Een geschikt huis kopen in de Provence vereist persoonlijke begeleiding


U wilt uiteraard een geschikt huis kopen Provence, die voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften. Château Gipières Promotions helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis in Zuid-Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale. Wij begeleiden u persoonlijk bij het realiseren van uw vakantiewoning, permanente woning, beleggingsobject of tweede huis in Frankrijk. Bent u benieuwd naar het complete aanbod aan exclusieve huizen te koop in Résidence Château Ferrassières, midden in de Provence? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met het aanbod van luxe appartement en studio's in dit prachtig gerenoveerde landhuis.