Meer weten over...

Huis kopen in Frankrijk

Charmant huis kopen in Frankrijk: Résidence Château Ferrassières


Wilt u een modern huis kopen in Frankrijk voor permanente bewoning, of een tweede huis in Frankrijk kopen om te profiteren van een uitstekend rendement via de verhuur? Midden in de Provence wordt een prachtig landhuis gerenoveerd.


Hier worden luxe appartementen en studio's te koop aangeboden. Résidence Château Ferrassières is een indrukwekkend landhuis op 3 hectare grond, gelegen in een van de mooiste streken van Frankrijk. Op deze unieke locatie in de Drôme Provençale wordt het landhuis verbouwd tot een exclusief appartementencomplex; 23 luxe appartementen en 6 moderne studio's, voorzien van moderne inrichting en alle comforts.


Een huis kopen in Frankrijk betekent niet alleen dat u kunt genieten van een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving, u doet namelijk ook een lucratieve investering in vastgoed. Vanwege de toeristische aantrekkingskracht van deze streek en een uitstekend samenwerkingsverband met de naastgelegen thermen in Montbrun-les-Bains, bent u namelijk ook gegarandeerd van een zeer goed rendement via de verhuur.


Huis te koop Frankrijk: exclusief appartement kopen in de Drôme Provençale


U wilt uiteraard een huis kopen in Frankrijk, dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Château Gipières Promotions biedt uiteenlopende huizen te koop aan, specifiek gelegen in de Drôme Provençale. Résidence Château Ferrassières is gelegen tussen de Montagne de Lure, Mont Ventoux en de Lubéron. Deze unieke locatie is opgesplitst in 23 exclusieve appartementen en 6 moderne studio's. Wij bieden een charmante studio als huis te koop in Frankrijk aan, voor een aantrekkelijke verkoopprijs vanaf € 84.000,- inclusief BTW.


Een modern en stijlvol ingericht huis kopen in Frankrijk


Résidence Château Ferrassières is een kleinschalige complex met een traditionele uitstraling. Deze bijzondere locatie biedt daarnaast ook diverse faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad in authentieke stijl, een jacuzzi, sauna, zonneterras en een tennisbaan. Het appartementencomplex beschikt over een ruime oprijlaan en privé parkeergelegenheid voorzien van elektronische beveiliging. Een panoramische lift verbindt alle verdiepingen van dit unieke château, terwijl u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de Provence. Een huis kopen in Frankrijk is een hele onderneming. Château Gipières Promotions begeleidt u daarom persoonlijk bij het aankopen van uw studio of appartement in Résidence Château Ferrassières.


Luxueus huis kopen in Frankrijk en verhuren tegen een uitstekend rendement?


Wilt u graag een huis kopen in Frankrijk? Château Gipières Promotions is uw ideale partner. Zij beheert reeds jaren een aantal vakantiewoningen in Frankrijk. Op een bijzondere locatie in deze prachtige streek in Zuid-Frankrijk, specifiek in de Drôme Provençale biedt Château Gipières Promotions diverse appartementen en studio's als huis te koop aan. In Résidence Château Ferrassières kunt u een deel van een charmant huis kopen. Een appartement of studio die ideaal als permanente woning of vakantiehuis kan fungeren. Vanwege de unieke omgeving bent u in staat om uitstekend rendement via de verhuur te behalen, door uw huis in Frankrijk tevens als verhuurobject aan te bieden.


Wilt u graag een huis kopen in Frankrijk en heeft u interesse in dit object? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met dit nieuwe project.