Een unieke kans in een schitterende omgeving

Midden tussen de lavendelvelden vlak bij de Mont Ventoux in de Provence wordt Résidence Château Ferrassières gerealiseerd. In deze schitterende omgeving van de Drôme is hier een prachtig authentiek landhuis aangekocht dat momenteel wordt omgebouwd tot een luxe residentie. Wie altijd al eens op een mooi plekje in Frankrijk een eigen appartement of studio wilde kopen - voor eigen gebruik dan wel voor de verhuur of een combinatie hiervan en zonder de gebruikelijk kopzorgen en rompslomp - nodigen wij graag uit om zich nader te laten informeren over deze unieke gelegenheid.

Voor veel Nederlanders is het al jaren een wens om onroerend goed in Frankrijk aan te kopen. Omdat er nogal wat bij komt kijken, blijft het bij veel mensen steken bij het dromen over. Wij stellen u in staat om zelfs al met een relatief klein budget en weinig risico toch uw droom te realiseren.

Door het kopen van een appartement en/of studio in de
Résidence Château Ferrassières, kunt u:

  • er zelf van genieten (eigen gebruik), of
  • verhuren en rendement creëren gecombineerd met eigen gebruik.

Daarnaast is er een grote kans op waardevermeerdering van het onroerend goed in de loop der jaren.

Résidence Château Ferrassières is bij uitstek geschikt als verblijf voor mensen die bijvoorbeeld graag een weekje willen kuren in de nabij gelegen Thermen in Montbrun les Bains of om gewoon heerlijk te genieten van een vakantie in de prachtige omgeving.

Er is een grote behoefte aan (vakantie)verblijven terwijl de bouwmogelijkheden in dit door Unesco geclassificeerde landschap ´Reserve de Biosphère´ beperkt zijn. Vandaar dat het aankopen van een appartement in Résidence Château Ferrassières een unieke kans en een bijzonder goede investering is! Er is een continue vraag naar accommodatie in deze omgeving terwijl het aanbod beperkt is.

De verbouwing is gestart medio 2013. Eerst is het oude pand volledig gestript en inmiddels zijn de appartementen in het hoofdgebouw zo goed als gereed en klaar om opgeleverd te worden. Einde 2013 is een start gemaakt met de aanbouw (het zwembad en het gebouw naast de toren). Verwachte realisatiedatum van het totale project is eind 2014.

Nieuws


Komende Meet & Greets in 2014

Komende Meet & Greets en Informatie bijeenkomsten 2014.

Kom ook naar de eerstkomende Meet & Greet in Ferrassières op 15 t/m 17 november. Dé gelegenheid om zelf de prachtige locatie en de voortgang te bewonderen. Laat ons dit tijdig weten zodat wij voor u de benodigde overnachtingen kunnen regelen. Overigens is de eerstkomende informatie bijeenkomst in Nederland op 17 oktober a.s in Amersfoort (Hotel Van der Valk). Klik hier als u zich voor een van de data wilt opgeven.


Eerder in dit jaar 2014

Résidence Château Ferrassieres
Dit jaar hebben we meerdere Meet & Greet’s ter plaatse georganiseerd (februari, april, mei en in juli). Met eigen ogen aanschouwen de voortgang van het château aanschouwen en even een paar daagjes genieten van de weldadige omgeving van Ferrassières en van de heerlijke provencaalse keuken.

Project Château Ferrassières in Maison-en-France mei 2014

Project Château Ferrassières in Maison-en-France mei 2014:
Dit jaar hebben we meerdere Meet & Greet’s ter plaatse georganiseerd (februari, april, mei en in juli). Met eigen ogen aanschouwen de voortgang van het château aanschouwen en even een paar daagjes genieten van de weldadige omgeving van Ferrassières en van de heerlijke provencaalse keuken.